Donează!

URMĂRIM

Misiunea de a planta 1 milion de copaci și sprijinim oamenii din medii vulnerabile care împletesc brățări

FOLOSIM

Vânzarea de produse și servicii pentru a îndeplinii un scop social și pentru a acoperii costurile de funcționare specifice oricărei companii.

REINVESTIM

Profitul obținut pe baza activităților noastre economice în găsirea de noi modalități prin care ne putem îndeplinii misiunea

Bine te-am găsit! Hai să pornim de la societatea în care trăim. În mod tradițional, organizațiile non-guvernamentale există pentru a produce impact, iar companiile există pentru a produce profit. Dacă ți-am spune că există și un alt model? Un model care deja funcționează și produce schimbare de ani de zile în afară și care a început să prindă tracțiune și în România. 

Muma Pădurii este o afacere socială. Ce înseamnă asta? Producem impact, dar și profit! Asta-i rețeta prin care ne urmărim misiunea! Și atunci poate te întrebi… Care este prioritatea - impactul sau profitul?

Ambele! Fără una, cealaltă se dărâmă. De asta-i important să-ți spunem din prima că exact ca orice afacere care există, avem nevoie de profit pentru a ne dezvolta și pentru a fi sustenabili! Urmărim să fim profitabili, însă diferența o face faptul că într-o afacere socială ca a noastră cea mai mare parte din profit este reinvestit în misiunea pe care ne-am asumat-o. O misiune îndrăzneață pe care ne-am bucura să o îndeplinim alături de tine! Om cu om și pom cu pom, ajungem acolo! 

Viziune: de ce facem ceea ce facem

Vrem să trăim într-o Românie care cunoaște valoarea pădurii, care are păduri tinere și gândește sustenabil. Vrem să trăim înconjurați de oameni responsabili și educați, care înțeleg că o planetă avem și că de noi ține să o păstrăm și să o facem bine. Oameni care pun umărul la schimbare și știu că efortul lor contează! Oameni eroi!

Misiune: ce și cum facem

Muma Pădurii vrea să reîmpădurească România! Cum facem asta? Printr-o comunitate de oameni care iubesc natura și care înțeleg gravitatea situației în care ne aflăm. În cadrul acestei comunități noi o să venim cu tot felul de metode care mai de care mai ingenioase de a planta, iar tu o să fii piesa centrală din povestea noastră!

Plantăm, dar și educăm! În tot procesul acesta le reamintim oamenilor care este valoarea pădurii - povestim despre ecosistemul pădurilor, sustenabilitate, mediu, viitor! O facem prin inspirație, aducând în față și alte modele care au arătat că se poate, dar și prin responsabilizare individuală! Mai ales prin responsabilizare individuală!