Echipa

Pe noi ne-a adus împreună și ne-a legat parcă de dinainte să ne cunoaștem un lucru - ne pasă!

Ne pasă de locul în care trăim și ne pasă de oamenii ce sperăm că o să trăiască aici mult după ce noi n-om mai fi! Suntem optimiști, vă spunem drept! Știm sigur că în fiecare dintre noi există un erou care așteaptă să iasă la lumină și să se avânte în luptă! Noi nu suntem eroii poveștii ăsteia, dar suntem aici ca să-ți arătăm că tu ești și că avem încredere în tăria ta! Om cu om, pom cu pom, avem o șansă de a ne salva viitorul! Hai să ne cunoști!

Mădă Boțu

Mădă este o vizionară și este motorul impactului nostru. Crede în soluții creative și are cuvintele la ea - ea e și vocea Mumei.

Robert Szkokan

Robi este structura noastră. IT-ist la bază, are un excel pentru tot! El ne organizează și ne ține cu picioarele pe pământ.

Filip Bașchir

Filip este imaginea noastră și un om care mobilizează oameni. Este plin de viață și de tot soiul de idei ingenioase. E prieten cu schimbarea și ne pune în mișcare ca nimeni altul!

Andrei Gabrian

Andrei este omul cu pachetul. Dacă ai cumparat vreodată de la Muma Pădurii, Andrei te-a sunat să iți mulțumească! El se asigura că mesajele noastre nu sunt prea complicate și ne ține ancorați în realitate.

Bianca Motoi

Bianca este forța creativă care pune idei în imagini. Ea se ocupă de ilustrațiile noastre și meșterește cu drag vizualuri care fură ochii și inima oricui!

Florin Tancău

Florin este ochiul nostru. E tare pasionat și muncitor și ne pune pe cameră și ne arată lumii fix așa cum suntem. E și creativ din cale afară!

Principiile echipei noastre

Creștere continuă

Omul cât trăiește, crește! În business, dar și în viața personală.

Exemplul personal

Știm că doar implicându-ne putem schimba ceva.

Asumare

Facem ceea ce zicem că facem și o facem cu drag.

Entuziasm

Punem energie și poftă de schimbare în munca noastră.

Umor

Facem haz de necaz, iar apoi trecem înapoi la treabă!