De unde știu că sunteți pe bune?

Aceasta este o întrebare grozavă, pe care considerăm că ar trebui să o pui la cât mai multe companii, ONG-uri, inițiative sau chiar politicieni pe care îi susți.

Suntem parteneri cu cei de la Tășuleasa Social, si la final de fiecare lună postăm cât am donat pentru plantare.

De 2 ori pe an (primăvara și toamna) vă invităm cu noi la plantat, să punem cu toții mână de la mână și să împădurim România.

Cum Plantăm

Tu cumperi un produs, noi donăm pentru plantarea unui puiet și îngrijirea lui de după.

Oamenii faini de la Tășuleasa organizează 2 plantări pe an unde și tu și noi mergem ca voluntari și facem un mare bine.

Pentru noi Tășuleasa Social sunt un exemplu demn de urmat. Oameni care fac nu doar zic. Oameni care adună oameni și îi educă. Oameni cu o viziune și cu o pasiune de te molipsești.

Sunteți un ONG?

Muma Pădurii este un SRL. Noi suntem un business care prin încasările create reușim să susținem diverse cauze sociale. Aceste tipuri de business-uri în America și Europa se numesc „SOCIAL-ENTERPRISE” și un bun exemplu de astfel de companie ar fi Patagonia sau 4Ocean. Acestea sunt exemple de companii care prin modelul de business și prin activitatea lor au reușit să facă mult bine în lume.

Ca un ONG, am fi de fapt mult mai limitați în capacitatea noastră de a crea oportunitățile economice pentru partenerii noștri.

În cele din urmă, ne mândrim cu faptul că integritatea și transparența sunt stelele noastre călăuzitoare pentru acest proiect. Acest lucru vrem să fie vizibil în tot ceea ce facem. Nu ne veți vedea niciodată folosind nici un fel de truc sau tactici ieftine de marketing pentru a vă convinge să ne susțineti cauza. Considerăm că, dacă inima și sufletul unui proiect de genul acesta sunt pure, atunci nu va trebui să apelăm la astfel de tactici și oamenii care cred și simt vor veni lângă noi.

În orice moment, dacă există vreun lucru despre care nu sunteți siguri sau doar vreți să sțiți mai multe, nu ezitați să ne contactați direct. Ne-ar plăcea să ne povestim!