Request Personal Data

You can request your personal data by filling this form. Or you can log in here.

I also consent to having Muma Pădurii collect my email so that they can send me my requested info. For more info check our privacy policy where you'll get more info on where, how and why we store your data.

URMĂRIM

Misiunea de a planta 1 milion de copaci și sprijinim oamenii din medii vulnerabile care împletesc brățări

FOLOSIM

Vânzarea de produse și servicii pentru a îndeplinii un scop social și pentru a acoperii costurile de funcționare specifice oricărei companii.

REINVESTIM

Profitul obținut pe baza activităților noastre economice în găsirea de noi modalități prin care ne putem îndeplinii misiunea

Bine te-am găsit! Hai să pornim de la societatea în care trăim. În mod tradițional, organizațiile non-guvernamentale există pentru a produce impact, iar companiile există pentru a produce profit. Dacă ți-am spune că există și un alt model? Un model care deja funcționează și produce schimbare de ani de zile în afară și care a început să prindă tracțiune și în România. 

Muma Pădurii este o afacere socială. Ce înseamnă asta? Producem impact, dar și profit! Asta-i rețeta prin care ne urmărim misiunea! Și atunci poate te întrebi… Care este prioritatea - impactul sau profitul?

Ambele! Fără una, cealaltă se dărâmă. De asta-i important să-ți spunem din prima că exact ca orice afacere care există, avem nevoie de profit pentru a ne dezvolta și pentru a fi sustenabili! Urmărim să fim profitabili, însă diferența o face faptul că într-o afacere socială ca a noastră cea mai mare parte din profit este reinvestit în misiunea pe care ne-am asumat-o. O misiune îndrăzneață pe care ne-am bucura să o îndeplinim alături de tine! Om cu om și pom cu pom, ajungem acolo! 

Viziune: de ce facem ceea ce facem

Vrem să trăim într-o Românie care cunoaște valoarea pădurii, care are păduri tinere și gândește sustenabil. Vrem să trăim înconjurați de oameni responsabili și educați, care înțeleg că o planetă avem și că de noi ține să o păstrăm și să o facem bine. Oameni care pun umărul la schimbare și știu că efortul lor contează! Oameni eroi!

Misiune: ce și cum facem

Muma Pădurii vrea să reîmpădurească România! Cum facem asta? Printr-o comunitate de oameni care iubesc natura și care înțeleg gravitatea situației în care ne aflăm. În cadrul acestei comunități noi o să venim cu tot felul de metode care mai de care mai ingenioase de a planta, iar tu o să fii piesa centrală din povestea noastră!

Plantăm, dar și educăm! În tot procesul acesta le reamintim oamenilor care este valoarea pădurii - povestim despre ecosistemul pădurilor, sustenabilitate, mediu, viitor! O facem prin inspirație, aducând în față și alte modele care au arătat că se poate, dar și prin responsabilizare individuală! Mai ales prin responsabilizare individuală!